Mechanisatie

ISEKI en MCCORMICK
 

Voor meer informatie over onze ISEKI modellen klikt u hier
Voor gebruikte en nieuwe mechanisatie machines klikt u hier

Hutten Mechanisatie en Constructie heeft een uitgebreid aanbod van dieseltrekkers en andere mechanisatie machines. We kunnen u ruim 20 verschillende dieseltrekkers aanbieden, allen van het gerenomeerde bedrijf VANDERHAEGHE. Hieronder kunt u de beschrijving  vinden van de Iseki TM 3000, tevens verkrijgbaar bij Hutten. Wij beschikken daarnaast over de nieuwste types van deze Iseki machine, 
 

-          Iseki TM 3160 mechanisch, 16,5 pk

-          Iseki TM 3200 mechanisch, 20 pk

-          Iseki TM 3240 mechanisch, 24 pk

-          Iseki TM 3240 Hydrostaat, 24 pk

Alle typen zijn voorzien van de nieuwe serie 3100 3 cilinder “easy start” dieselmotoren die voldoen aan de strengste normen. Het grote slagvolume van de Iseki motoren zorgt voor een groot vermogen welke bereikt wordt bij lage motortoerentallen voor een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau.

De zijpanelen van de motor zijn zonder gebruik van gereedschap eenvoudig te demonteren zodat er een snelle en goede toegang wordt verkregen tot de motor. Het voorpaneel is eenvoudig naar voren te bewegen zodat men bij de accu kan komen. Twee hydrauliekpompen zorgen voor een grote pompopbrengst.

Het merk McCormick behoort tot de klassieke merken in de landbouwmechanisatie. Van de eerste goed werkende zelfbinder in 1831 tot de vele onderscheidende trekkermodellen die volgden, McCormick staat voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie. De merknaam die voor meer dan een eeuw zorgde voor een revolutie in agrarische efficiëntie is terug.

Hutten Mechanisatie en Constructie heeft ook McCormick in het assortiment.

Kijk voor meer informatie op de website van onze leverancier, WWW.NAGEL.NL en WWW.VANDERHAEGE.NL